O nama

 

Inner Balance odiše jedinstvenom filozofijom. Vizuelni doživljaj upotpunjen mirisom pažljivo odabranih aromatičnih ulja uvodi Vas, pri samom ulasku, u jednu sasvim novu dimenziju.

Način poslovanja, vodjen principom jedan klijent – jedan terapeut – jedna prostorija, kao i nastojanje da se udovolji željama i potrebama svakog klijenta, predstavljaju samo delić onoga zbog čega ovaj centar zadovoljava sve svetske standarde.
Obezbeđen Vam je prostor u kome možete bezbedno odložiti lične stvari i dragocenosti. Svaki klijent dobija bade mantil, peškir, papuče i veš za jednokratnu upotrebu.
Da bi se potpuno opustili i prijatno osećali imate mogućnost da se istuširate kako pre, tako i nakon tretmana. Na raspolaganju Vam je i set za brijanje za jednokratnu upotrebu kao i sredstva i sitnice za ličnu higijenu.

Prostorije za tretmane su zvučno izolovane, klimatizovane i dizajnirane tako da udovolje i najzahtevnijim klijentima. Omogućavaju potpun užitak i relaksaciju.

Vama ostaje da se samo opustite! Neka stres i napetost postanu daleka prošlost!

Pre ili nakon tretmana možete neko vreme provesti konzumirajući neki od prirodnih napitaka, čitajući časopise i jednostavno se opuštajući.

Više od petnaest godina iskustva, višegodišnji rad u najboljem evropskom SPA centru i konstantna usavršavanja našeg osoblja, garantuju Vam da ste na pravom mestu.

 

Profesionalno osoblje

Upoznajte naše ljubazno osoblje
Please specify image url

Ivana Mitić

Vlasnik, Aromaterapeut, Reiki terapeut, MakeUp artist, Maser
Please specify image url

Irena Paunović

Direktor, Kozmetičar - estetičar, Šminker, Sertifikovani Goldeneye pigmentist za permanentnu šminku, Terapeut limfne drenaže
Please specify image url

Dragana Micić

Kozmetički tehničar
Please specify image url

Cveta Perić

Fizioterapeut
Please specify image url

Milena Stanković

Strukovni kozmetičar-estetičar