Posvetite pažnju rukama i tretirajte ih na pravi način!

Manikir:

Klasičan manikir Inner Balance Niš

Podrazumeva obradu zanoktica i oblikovanje noktiju uz kratku masažu ruku

Nakon pilinga na šake se nanosi adekvatna maska. Posle 15 minuta delovanja maske ona se uklanja, a klijent se prepušta izuzetno prijatnoj masaži šaka.

Ovaj tretman obuhvata i Spa i klasičan manikir a završava se lakiranjem noktiju po želji klijentice. Na raspolaganju su Vam lakovi za nokte brendova: OPI, ESSIE, LCN, Crisnail, PRO nails, China Glaze, Seche

Nakon pilinga i nanošenja kolagenske kreme, ruke se zaranjaju u parafin. Nakon tretmana imate izvanredan osećaj nežnosti i glatkoće.

Lakiranje noktiju Inner Balance Niš

U zavisnosti od želje i potreba , odaberite neku od jako puno nijansi lakova za nokte koje imamo u ponudi

Radimo sa renomiranim, IBD proizvodima za nadogradnju i ojačavanje noktiju gel tehnikom.

Gel lak / Shellac Inner Balance Niš

Vrlo komforna metoda. Za jako kratko vreme u salonu možete dobiti manikir koji će vam trajati dve do tri nedelje. Za žene koje imaju jake nokte, a žele da im lak traje duže i da o manikiru ne moraju da razmišljaju svaki drug dan.

Napomena: Shellac u potpunosti štiti vaše nokte i omogućava trajni manikir bez turpijanja nokatne ploče

DIP POWDER je poslednji svetski trend u oblasti manikira. Bez upotrebe UV lampe novom tehnologijom uz pomoć čarobnog praha do savršenog manikira za kratko vreme. Postojani rezultati.

Pedikir:

Neguje Vaša stopala!

Ovaj tretman predstavlja deo redovne nege i održavanja stopala, većine klijenata. Ovuhvata obradu noktiju, kao i otklanjanje zadebljalih naslaga kože sa pojedinih područja na tabanima.

Ovo je tretman namenjen negovanim stopalima. Obuhvata piling i masku za stopala i kratku masažu.

Ovaj pedikir obuhvata kompletnu negu stopala. Počev od obrade noktiju i uklanjanja viška kože, preko pilinga i maske za negu stopala. Tretman se završava masažom i lakiranjem noktiju po izboru klijenta

Hod po oblacima je holistički refleksoterapeutski tretman. Možda pomislite da se ovde primenjuje samo masaža stopala. Međutim, uvod je šetnja kroz kneipp stazu, pilingovanje stopala, uranjanje stopala u aromatičnu kupku sa seckanim pomorandžama, limunovima, pakovanje stopala u masku od gline… Ovo je samo uvod u čaroliju. Dok vam se stopala i noge opuštaju, a refleksne zone pripremaju za stimulaciju, terapeut Vas opušta kroz program vežbi dubokog antistres disanja.

Refleksologija je drevna veština koja se temelji na masaži refleksnih tačaka na stopalima i rukama, koje su povezane s određenim organima, a sve u cilju poboljšanja njihovih funkcija. Kineski lekari su napravili precizne mape refleksnih zona na stopalima i na rukama još pre 5.000 godina, od kada se ova veština primenjuje. Refleksologija je najprisutnija u istočnjačkim kulturama, popularna je u Evropi i Americi, a od 2007. kod nas je priznata kao tradicionalna metoda lečenja.