Posvetite pažnju rukama i tretirajte ih na pravi način!

Manikir:

Klasičan manikir Inner Balance Niš

Podrazumeva obradu zanoktica i oblikovanje noktiju uz kratku masažu ruku

Nakon pilinga na šake se nanosi adekvatna maska. Posle 15 minuta delovanja maske ona se uklanja, a klijent se prepušta izuzetno prijatnoj masaži šaka.

Ovaj tretman obuhvata i Spa i klasičan manikir, a završava se lakiranjem noktiju po želji klijentice. Na raspolaganju su Vam lakovi za nokte brendova: OPI, ESSIE, LCN, Crisnail, PRO nails, China Glaze, Seche

Nakon pilinga i nanošenja kolagenske kreme, ruke se zaranjaju u parafin. Nakon tretmana imate izvanredan osećaj nežnosti i glatkoće.

Lakiranje noktiju Inner Balance Niš

U zavisnosti od želje i potre, odaberite neku od jako puno nijansi lakova za nokte koje imamo u ponudi

Radimo sa renomiranim proizvodima za nadogradnju i ojačavanje noktiju gel tehnikom.

Gel lak / Shellac Inner Balance Niš

Vrlo komforna metoda. Za jako kratko vreme u salonu možete dobiti manikir koji će vam trajati dve do tri nedelje. Za žene koje imaju jake nokte, a žele da im lak traje duže i da o manikiru ne moraju da razmišljaju svaki drug dan.

Napomena: Shellac u potpunosti štiti nokte i omogućava trajni manikir bez turpijanja nokatne ploče

DIP POWDER je poslednji svetski trend u oblasti manikira. Bez upotrebe UV lampe novom tehnologijom uz pomoć čarobnog praha do savršenog manikira za kratko vreme. Postojani rezultati.

Pedikir:

Neguje Vaša stopala!

Ovaj tretman predstavlja deo redovne nege i održavanja stopala, većine klijenata. Ovuhvata obradu noktiju, kao i otklanjanje zadebljalih naslaga kože sa pojedinih područja na tabanima.

Ovo je tretman namenjen negovanim stopalima. Obuhvata piling i masku za stopala i kratku masažu.

Ovaj pedikir obuhvata kompletnu negu stopala. Počev od obrade noktiju i uklanjanja viška kože, preko pilinga i maske za negu stopala. Tretman se završava masažom i lakiranjem noktiju po izboru klijenta

Hod po oblacima je holistički refleksoterapeutski tretman. započinje pilingovanjem stopala i uranjanjem istih u aromatičnu kupku sa seckanim citrusima, a zatim sledi pakovanje stopala u masku od gline… Ovo je samo uvod u čaroliju. Dok se stopala i noge opuštaju, a refleksne zone pripremaju za stimulaciju, terapeut Vas opušta kroz program vežbi dubokog antistres disanja.

Refleksologija je drevna veština koja se temelji na masaži refleksnih tačaka na stopalima i rukama, koje su povezane s određenim organima, a sve u cilju poboljšanja njihovih funkcija. Kineski lekari su napravili precizne mape refleksnih zona na stopalima i na rukama još pre 5.000 godina, od kada se ova veština primenjuje. Refleksologija je najprisutnija u istočnjačkim kulturama, popularna je u Evropi i Americi.