Kozmetika postoji od kad postoji i samo ljudsko biće koje je uvek rado menjalo svoj izgled težeći ka idealnoj lepoti. Tokom mnogo hiljada godina šminka je postala jasno utvrđena komponenta svakodnevnog rituala.

Pojavom TATTOO, rađa se i njena ,,mlađa sestra“ – Permanent Make-up, bez koje se kozmetička branša danas ne može ni zamisliti! Uslovi za kvalitetnu trajnu šminku su profesionalno znanje kao i intenzivni treninzi u oblasti Make-up –a , dermatologije, higijene i tehnike. Veoma je važno pre tretmana obaviti ozbiljne konsultacije klijent-pigmentist da bi rad bio što uspešniji i kvalitetniji.

Mnogo različitih popularnih naziva postoji za PMU, generalno to predstavlja trajnost privremeno unetih pigmenata u kožu. Najvažnije razlike u odnosu na TATTOO su mnogo nežniji stil rada, poseban kvalitet boja i mala dubina unošenja.

Uz Goldeneye metod, PMU može bez problema da zameni svakodnevno iscrtavanje linija, senčenje, provođenje dragocenog vremena ispred ogledala… Možete postići potpuno nov, svežiji, blistaviji izgled ili pak samo istaknuti neke detalje kao što su obrve, trepavice…

Sve Vaše želje mogu postati stvarnost ali uvek se uzima u obzir Vaš priprodni izgled,tip i crte lica. Goldeneye Vam nudi mogućnost da trajno zadržite individualnu lapotu uz fine linije i blago iscrtavanje trepavica, obrva, eyeliner… Naša PMU ne samo da dobro izgleda već je i vodootporna, hipoalergena i uvek se prilagođava tipu klijenta.

Sistem odgovara osobama sa naočarima ili kontaktnim sočivima, bez problema ga prihvataju i osobe koje su sklone alergijama, sportistima odnosno osobama kojima klasična šminka ne stoji dovoljno dugo ili jednostavno nemaju vremena za svakodnevno šminkanje. Takođe, za PMU se često odlučuju i osobe koje žele da prekriju ožiljke od raznih nezgoda, fleke, nepravilnosti i nedostatci(iscrtavanja areola nakon operacije…) Ovakav PMU se naziva Korektivno Crtanje.

Pre samog tretmana se obavljaju ozbiljne konsultacije sa klijentom u cilju što bolje obavljenog posla. Tokom konsultacija se govori o klijentovim željama i očekivanjima a obavezno se uzima u obzir tip klijentovog lica.

Nakon razgovora se pristupa iscrtavanju željenog oblika originalnom bojom i ako klijent prihvati kreće se sa ozbiljnim radom!

Prvi korak je anestezija koja omogućuje opušten i bezbolan tretman, zatim sledi unošenje pigmenata sterilnim aplikatorom uz obavezno poštovanje svih pravila o higijeni!

Goldeneye Vam preporučuje svoje proizvode koji su posebno napravljeni da štite kožu u toku i nakon tretmana i to bez uticaja na boju. Pogrešan izbor preparata za negu može prouzrokovati neželjene posledice.

Kontrolni pregled se zakazuje 4-6 nedelja nakon tretmana i služi proveru i eventualno korigovanje.

Svi Goldeneye pigmentisti su prošli intenzivne obuke koje su im pružili iskusnu profesionalci,treneri naseg tima. Tim obukama su obuhvaćeni pravilno iscrtavanje linija, higijena, rad sa bojama, rad sa aparatima… Osnovno znanje dermatologije, profesionalno znanje iz oblasti PMU i konsultacije sa klijentom odnosno uzimanje u obzir svih važnih detalja ističu Goldeneye pigmentistu od ostalih.

U zavisnosti od tipa kože, pod UV zracima, traje i do nekoliko godina. Tokom ovog perioda boja polako bledi da bi na kraju postala potpuno nevidljiva.

Naravno, uvek možete osvežiti Vašu PMU ili uraditi potpuno drugačiji dizajn nakon što izbledi.

Svaka osoba oseti vibracije na sebi svojstven način,na primer, Goldeneye Liner se radi sa najtanjim iglama posebno dizajniranim tako da se oseti samo veoma mali pritisak ili dodir. Vodi se računa o modernim tehnologijama koje omogućuju znatno prijatnije tretmane.

Goldeneye boje se proizvode samo od proverenih materijala sa najvecim tzv. ‚‚Sertifikatom čistoće“.

Naše boje su posebnog kvaliteta a svrstali smo ih u jedinstveni kolor sistem kako bi što više pojednostavili i olakšali sam izbor boje za rad , naravno – izbor u skladu sa tipom klijenta!