Inner Balance Vam nudi veliki izbor tretmana za negu tela. Uz konsultaciju sa nekim od terapeuta možete se, uz čaj ili voćni sok, odlučiti za jedan ili pak za seriju tretmana koji će biti prilagođeni Vašim potrebama.

Talgo tretmani

Najnoviji tretman koji deluje na problem celulita, dubinske masnoće i gubitak tonusa.

Trostruko dejstvo na ljude:

 1. Smanjuje se lipogeneza uz pomoć braon alge fucus.
 2. Snažno stimuliše proces lipolize uz pomoć Coleus Forskohlii biljnog ekstrakta.
 3. Corolea – ekstrakt alge izaziva sagorevanje uskladištenih lipida.

PREPARATI:

 1. Kiseonik maska za telo Sadrži fucus algu i Coleus Forskohlu biljni estrakt koji vrši oksigenaciju ćelija i redukciju adipocita. Ova maska efikasno koriguje fibrozni celulit o dubinske masnoće i predstavlja injekciju čistog kiseonika. Ova hiperaktiva formula poboljšava dejstvo aktivnih preparata kasnije aplikovanih.
 2. Serum za celulit Delfi Celulit – poboljšava ćelijsku oksigenaciju i redukuje površinske masnoće i celulit.
 3. Serum za sagorevanje dubinskih masnoća i za učvršćavanje kože Defi Fermete – sadrži morski silicium koji ojačava sve slojeve i stopira ekspanziju masnih ćelija. Zingiber – biljni ekstrakt koji stimuliše sintezu elastina i lipolizu dubinskih masnih naslaga.
 4. Masaž gel – drenira i olakšava  eliminaciju masnoće i zateže kožu.
 5. Intenzivna anticelulit krema – Vrši dubinsku oksigenaciju i ishranu tkiva, redukciju adipocita i izravnava reljef (pomorandžinu koru). DObitnik je nagrade za najbolji anticelulit proizvod.
 6. Krema za učvršćivanje – sa ceramiđima i siliciumom zateže kožu i jača, sprečava ekspanziju adipocita. Figura je preoblikovana i učvršćena.

Duboko relaksirajući tretman tela koji obezbeđuje potpun remineralizaciju i detoksifikaciju. Idealan je za osobe koje žele da smanje svoju telesnu masu, za one koji imaju problema sa celulitom ili nagomilavanjem vode. Pomaže kod problematične kože, bolova u mišićima i napetosti.

SOS tretman za maksimalnu hidratnost kože tokom 24h, istovremeno vraća gipkost, elastičnost i mekoću koži.

Sadrži luksuzno pakovanje za telo i masažu sa profesionalnim izuzetno hranljivim Cold bazmamom, koji je savršen za ishranu kože tokom hladnih jesenjih dana, ublažava isušivanje i vrši revitalizaciju celog tela. Tretman obuhvata masažu celog tela, masažu šaka i stopala za glatku, sjajnu i nahranjenu kožu.

Blagi piling tela od morskih algi, otklanja izumrle ćelija kože, vrši revitalizaciju kože tela, koža postaje glatka, meka na dodir.

Intenzivan anti celulit tretman koji potstiče eliminaciju toksina i nagomilane vode. Veoma efikasan kod problema sa teškim i umornim nogama.Tretman predviđen i za klijente koji imaju probleme sa proširenim kapilarima, venama, gde se ne može primeniti toplotna procedura…pospešuje lipolizu, dolazi do smanjenja obima tela, modeliranja figure tela.

Tretman za najbržu razgradnju masnih ćelija. Aktivni sastojci proizvoda koji se nanose na kožu u toku tretmana su:

Adipo reset – supstanca koja za najkraće moguće vreme vrši razgradnju masnih naslaga. Escin – ekstrakt koji stimuliše mikrocirkulaciju i razmenu materija. Cafeine Compex – sastoji se od zelene kafe i alge Laminaria digitata i zadužen je za drenažu i lipolizu. Caffeine 24 – udružen sa alginatima sagoreva masne ćelije 24 sata od nanošenja na kožu.

Prodige Des Oceans antiage linija
Ekluzivan Thalgov patent, kao rezultat 50 godina istrazivanja, sa jednostavnom moći regeneracije za dostizanje apsolutne perfekcije u samo jednoj kapi. Eliksir mladosti sa 63 morska nutrijenta.

Aktivira 64 ključna proteina za mladoliku kožu nudeći dokazane rezultate u korekciji: bora – zategnutosti – suvoće – izgleda tena – nepravilnosti.

Namenjen svim ženama nezavisno od tipa kože i doba , koje žele zadivljujuću i perfektnu kožu.

U svom sastavu sadrži čcak 61% 100% morske biometričke nutirjente, esencijalne za proces regenracije i dostizanje perfektnog tena.

Rezultat:
Čist, prefinjen ten – Perfektan ton kože – Sveža, tonirana i vidljivo podmladjena koža

Egzotični & Welness tretmani tela

 • Ima trostruko dejstvo: kao piling, balzam za masažu i maska
 • Formulisano sa komadićima badema da bi nežno uklanjao mrtve ćelije kože
 • Mešano sa medom čiji benefit je ishrana i oporavak kože

Namenjeno:

Balzam za lice & telo.

Svim tipovima kože,naročito suvim i dehidriranim.

Očekivani rezultati

Meka,ishranjena i elastična koža.

Trajanje tretmana:

U zavisnosti od tretirane regije( 30 min ledja~75 min lice&telo)

Preporučena učestalost:

dva puta mesečno.

Klijentu se preporućuje samo tuširanje mlakom vodom bez upotrebe gela za tuširanje.
Na koži će ostati divna svilenkasta testura u vidu losiona za telo,bez masnog traga sa božanstvenim mirisom kože.

Balzam za masažu,obogaćen sa zlatno bisernim česticama, i ekstraktom kavijara za ishranu,regeneraciju i odmor kože.

Hranljive materije ekstrahovane iz francuskog kavijara:

Tekstura

Balzam za masazu na bazi voska, koji se tranformiše iz gela u mlečnu emulziju

Miris

Suptilno sjajan,lagan začinjen i prijatan.

Tople i prefinjene note ambera, mošusa i vanile.

Način upotrebe :

Balzam se aktivira odabirom zone koja se tretira..

Aktivne materijeDejstvo
Hranljive materije ekstrahovane iz francuskog kavijara18 amino-kiselina jačaju NMF (prirodni hidrantni faktori)
Omega 9 iz suncokretovog uljaIshranjuje
GlicerinHidrira i vlaži
Vitamin EAntioksidant
Biserne česticeProlepšava

Ostali tretmani tela:

Pored navedenih radimo i ostale tretmane tela u cilju detoksifikacije, relaksacije , mršavljenja, redukcije celulita, hidratacije i regeneracije kože.

Kavitacija je neinvazivna, bezbolna i efektivna redukcija lokalizovanih masnih naslaga što direktno rezultira smanjenjem obima tela. Niskofrekventni ultrazvučni talasi koncentrisani su na preciznoj dubini, te razbijaju masne ćelije bez oštećenja okolnog tkiva. Razbijanjem membrane masnih ćelija dolazi do oslobađanja masnoća u obliku triglicerida u intersticijsku međućelijsku tečnost. Ostaci razbijenih masnih ćelija eliminišu se putem limfnog sistema i jetre.

Radio-talasi predstavljaju najveću prekretnicu u borbi protiv celulita i oblikovanja tela (uključujući zatezanje nadlaktica), zatezanju lica, vrata i dekoltea, rešavanju problema masne i aknozne kože, a deluju na vezivno tkivo, masne ćelije, lojne žlezde, metabolizam, cirkulaciju i drenažu.

Rezultati koji se dobijaju u domenu oblikovanja tela i uklanjanja celulita, slični su onima nakon klasične liposukcije, s tim da ne postoje nikakve komplikacije niti vreme oporavka, već se nakon svakog tretmana može vratiti uobičajenim aktivnostima. Osim uklanjanja celulita ispoljavaju se i efektima zatezanja kože i smanjivanja strija na mestu izvođenja tretmana.

Radio-talasi su posebno značajni i u situacijama kad neke druge metode oblikovanja tela (kavitacija, mezoterapija…) dostignu svoj maksimum i ne smeju se dalje primenjivati, a nisu uklonjene sve masne naslage i celulit.

Radio-talasi izazivaju razbijanje i uništavanje membrana masnih ćelija koje nakon toga odumiru, pri čemu se oslobođeni sadržaj, nakon podrazumevanih metaboličkih procesa izlučuje iz organizma putem mokraće.

Energija ultrazvuka dubinski deluje na celulit tako što poboljšava cirkulaciju krvi i limfe, i na taj način uklanjanje višak tečnosti i toksina iz potkožnog tkiva. Termalno delovanje ultrazvuka dovodi do topljenja masnih naslaga. Prilikom tretiranja celulita koriste se ultrazvučni talasi određene frekvencije koji prodiru do 2,5 cm ispod kože. Na početku tretmana ultrazvukom na kožu se nanosi serum koji sadrži L Carnitin i visokoaktivne anticelulit biljne komplekse, čije su anticelulit i diuretsko dejstvo značajno pojačani termo slim efektom.

MONOI ulje dolazi sa egzotičnih obala Tahitija. Ovu savršenu miksturu, kokosa i frandžipani cveta, žene Polinezije koriste za negu tela i kose. Vi imate jedinstvenu priliku u Srbiji da uživate u njegovoj savršenoj aromi i teksturi za vreme, a i dugo nakon tretmana.

Preporučuje se u kombinaciji sa anticelulit ručnom masažom ili sa Thalgo i drugim tretmanima tela.

(detaljnije u odeljku o masažama)

(Aroma terapija, Reiki, Indijska masaža glave…)