Regularne masaže

Ukoliko se osećate umorno ili samo želite da se odmorite od svega i opustite, onda je ovo prava stvar za Vas. Ova masaža se bazira na otklanjanju umora, stresa i nagomilane tenzije i doprinosi relaksaciji tela i uma.

25 minuta – relax leđa

45/55 minuta – relaks celog tela

Terapeutska masaža (25/55min) Inner Balance Niš

Ukoliko imate problema sa bolom u određenom delu tela ili Vam je celo telo napeto ili pod tenzijom, odlučite se za ovu vrstu masaže. Najviše pažnje biće posvećeno upravo onde gde Vam je to najpotrebnije (vrat, ramena, listovi, stopala….).

25 minuta – terapeutska masaža leđa

55 minuta – terapeutska masaža celog tela

Kratka petnaestominutna masaža koja će Vam olakšati tegobe i otkloniti napetost u gornjem delu leđa i vrata.

Ova kratka masaža je odlično rešenje za sve zauzete osobe koje nemaju mnogo vremena, a potrebno je da dolaze na terapeutsku masažu više puta.

Posebno korisna u slučaju da patite od upala, bolova i spazma u mišićima. Ova jaka masaža pomaže u otklanjanju tenzije iz specifičnih delova Vašeg tela, pojačavajući cirkulaciju i mobilnost.

Koncentrišući se na leđa, vrat i ramena, terapeut Vam ublažava posledice stresa i tenzije. Pri tome dolazi do ubrzanja cirkulacije, bolje prokrvljenosti i povećane mobilnosti Vaših zglobova i mišića.

Pokretima švedske masaže i individualno prilagođenim intezitetom pritiska Vaša napetost polako nestaje. Masaža obuhvata nadlaktice, leđa, vrat, skalp i lice.

Masirajući stopala delujemo na čitavo telo.

Izuzetan okrepljujući dodatak drugim tretmanima.

Masaža lica, vrata i dekoltea je izuzetno prijatna i relaksirajuća masaža koja će vas osvežiti i relaksirati.

Anticelulit masaže

Masaža oklagijama je veoma delotvorna metoda u otklanjanju celulita i smanjenju obima tela. Veliki broj različitih oklagija omogućava da se za svaku osobu odabere adekvatan set za rad u cilju postizanja što boljih rezultata. Maderoterapija vodi poreklo od drevne orjentalne tehnike manipulacije drvetom. Izvanredna je u situacijama lokalizovanih masnih naslaga, jer vrlo lepo preoblikuje telo.

 

 

Anticelulit masaža pomaže razgradnju celulita, ubrzava cirkulaciju i podstiče razmenu materija. Preporučujemo seriju od minimum 10 ovih masaža ili kombinaciju sa nekim drugim anticelulit procedurama.
Trajanje:
30/45 min.

Holističke masaže:

Indijska masaža glave Inner Balance Niš

Indijska masaža glave (40min)

Indijska masaža glave se praktikuje već više od 4000 godina. Bazirana je na Ajurvedi koja se prevodi kao „nauka o životu“. Terapeut uz pomoć upitnika određuje Vaš lični „Dosha“ tip i miksuje odgovarajuća bazna i eterična ulja. Tretman uključuje masažu ramena, vrata, glave i lica. Po volji klijenata završava se uljenjem kose (što doprinosi poboljšanju njenog kvaliteta). Nakon tretmana ublažavaju se simptomi migrene, glavobolje, nesanice, upale sinusa i stresa i postiže se kompletan balans tela, uma i duše.

 

Indijska masaža glave (25min)

Ova masaža se od prethodne razlikuje po komfornosti koju pruža klijentima koji žele da za kratko vreme, ne skidajući gardarobu, u sedećem položaju, dobiju tretman koji će ih osloboditi stresa, napetosti i glavobolje.

Aromaterapija Inner Balance Niš

Aromaterapija (55/70min)

Pre tretmana se radi individualna konsultacija sa svakim klijentom. Tom prilikom se određuje Vaše trenutno stanje i na osnovu rezultata se pažljivo biraju kako eterična, tako i bazna ulja. Terapeut tako, pred sam tretman spravlja Vašu idealnu kombinaciju ulja. Nakon toga sledi masaža lica i tela koja je bazirana na limfnoj drenaži. Ti pokreti dodatno pomažu uljima da što bolje prodru u Vaš sistem i time garantuju blagotvorno dejstvo aromaterapije na Vaše telo, um i dušu.

 

Parcijalna Aroma – masaža (20min)

Pre tretmana se radi individualna konsultacija sa svakim klijentom. Tom prilikom se određuje Vaše trenutno stanje i na osnovu rezultata se pažljivo biraju kako eterična, tako i bazna ulja. Terapeut tako, pred sam tretman spravlja Vašu idealnu kombinaciju ulja. Nakon toga sledi parcijalna masaža tela.

 

Aroma-masaža lica, vrata i dekoltea (20min)

Pre tretmana se radi individualna konsultacija sa svakim klijentom. Tom prilikom se određuje Vaše trenutno stanje i na osnovu rezultata se pažljivo biraju kako eterična, tako i bazna ulja. Terapeut tako, pred sam tretman spravlja Vašu idealnu kombinaciju ulja. Nakon toga sledi masaža lica, vrata i dekoltea.

 

HERBAL SPA/ Pinda Sweda/(80min) Inner Balance Niš

Odličan tretman za detoksifikaciju kože, napete mišiće, relaksaciju, celulit, artritis. Tretman potiče iz stare Indije, mada se koristi u mnogim drugim istočnjačkim kulturama. Predstavlja okrepljujuću terapiju koja se sastoji od masaže tela kombinacijom biljnih i esencijalnih ulja i začinskog bilja . U tretmanu se koriste lanene vrećice ispunjene određenom biljnom mešavinom i u kombinaciji sa toplim uljem tretira se celo telo. Vrhunski tretman za klijente istančanog ukusa koji veruju u holističku filozofiju.

Potiče sa istoka i praktikuje se više od 5000 godina. Refleksologija se bazira na činjenici da je svaki organ povezan sa određenom tačkom na tabanima. Stimulacijom tih akupresurnih tačaka, postiže se bolje funkcionisanje Vašeg organizma.

“Hod po oblacima” je holistički refleksoterapeutski tretman. Započinje pilingovanjem stopala, uranjanjem istih u aromatičnu kupku sa seckanim citrusima, zatim se nastavlja pakovanjem stopala u masku od gline… Ovo je samo uvod u čaroliju. Dok se stopala i noge opuštaju, a refleksne zone pripremaju za stimulaciju, terapeut Vas opušta kroz program vežbi dubokog antistres disanja.

Kada govorimo o shiatsu–u, nemoguće je zaobići pojam koji ga najbolje određuje: „svestan dodir“. Upravo zahvaljujući njegovoj snazi, ova preventivna i terapijska metoda postaje sve popularnija u današnje vreme.

Japanska riječ „shiatsu“ doslovno znači pritisak prstom. Tako je na jednostavan način opisan osnovni shiatsu alat – dodir ili pritisak.

Shiatsu tretman izgleda tako što klijernt leži na mekoj podlozi, odeven u udobnu odeću, a terapeut, najčešće pritiskom prstiju ili dlanova te tehnikama ljuljanja, rotacija i istezanja stimuliše određene strukture tela pokrećući energiju u telu klijenta.

Budući da je opšti cilj tretmana uravnoteženje klijenta kao celovitog bića, shiatsu dodiruje čovjeka na više nivoa.

Wellness masaže:

„Harmony“ masaža (60min) Inner Balance Niš

Ovaj tretman predstavlja mnogo više od masaže. Počinje pokretom „dobrodošlice“, nakon čega sledi Body brush (suvo četkanje tela). Mikstura esencijalnih ulja se zatim nanosi na Važe telo kombinacijom pokreta deset najpoznatijih svetskih masaža.

Masaža celog tela koja se razlikuje od svega što ste do sada probali. Taman dovoljno da se za nju odlučite i da je kasnije od srca preporučujete drugima.

Ova masaža je na promo akciji do 20.11.2023.g.
Tradicionalni, havajski, Lomi Lomi masažni poktreti, ritmično se smenjuju celom dužinom Vašeg tela kao sinhronizovani ples. Iskustvo da na Vama rade dva iskusna terapeuta dovodi Vas u stanje u kome možete osetiti sve blagodeti unutrašnje ravnoteže.

Masaža vulkanskim kamenjem (75 minuta) Inner Balance Niš

U ovom tretmanu koristi se bazaltno kamenje koje se zagreva u vodi. Ova masažna tehnika ima jako dugu istoriju. Veruje se da kamenje poseduje izbalansiranu energiju vatre i vode. Veliki procenat gvožđa u njegovom sastavu utiče na to da ono dugo emituje toplotu koja opušta mišiće. Kada se kamenje ohladi, zamenjuje se drugim, toplim. S obzirom da se na telo pre upotrebe kamenja nanosi zagrejano biljno ulje, tretman je jako relaksirajući, ali se u zavisnosti od ličnih afiniteta klijenta pritisak može prilagođavati. Jedan deo kamenja postavlja se na tačno određene tačke na telu, tkzv čakre i time se energetski centri u telu balansiraju i oslobađaju. Ostalo kamenje, terapeut koristi za masažu tela.

Benefiti: duboka relaksacija mišića i tkiva, otklanja stres, eliminmiše toksine, otklanja bolove, ubrzava cirkulaciju, umiruje duh.

Indikacije: Bolovi u mišićima, problemi sa leđima, PMS, artritis, fibrzoiti, stres i zabrinutost, problemi sa cirkulacijom, nesanice, depresija.

Veličanstven užitak za Vaše telo i um!  Pre početka tretmana, klijent sam odabira željenu mirisnu notu. Nakon paljenja, sveća se postepeno otapa i pretvara toplo, hidrirajuće masažno ulje. Ova masaža će Vas potpuno izbalansirati!

Lomi Lomi masaža – Ova drevna i lekovita tehnika potiče sa Havaja. Karakterišu je dugi, ritmični pokreti kombinovani sa negujućim dodirom. Ova tehnika oslobađa ustajalu, blokiranu energiju u telu i  čisti nas od nagomilanog emocionalnog stresa i  pri tom olakšava  simptome fizičke napetosti. Klijent se fokusira na sadašnji trenutak i uz pomoć terapeuta radi na ponovnom postizanju harmonije i balansa. I klijent i terapeut imaju za cilj regeneraciju uma , tela i duha!

HIMALAJSKA  SO, najčišća je so, na svijetu, ima 84 minerala i elementa u tragovima, njena kristalna struktura odgovara našem telu, što znači da iz nje telo putem kože može uzimati sastojke. Primena tople masaže sa himalajskom solju, poboljšava cirkulaciju u koži i otvara pore. Koža upija sve što se u nju utrlja i to preko krvnih sudova ulazi u telo, zato je važno da sve što koristimo bude što prirodnije. Naučno je dokazano, da se posle osam sati od masaže etarskim uljima u urinu nalaze hemijski elementi koje ona sadrže. Dakle, ono što utrljamo u kožu, cirkulacijom prolazi kroz ceo organizam. Zato i ova, kao i mnoge naše masaže, ima potpuno prirodni karakter.

Himalajska so pravi izuzetan energetski balans u telu. Smatra se da čisti telo od svih energetskih zapisa koje smo nakupili u svakodnevnom životu. Himalajska so pomešana s prirodnim uljima (kokosovo, jojobino…), pruža dodatnu prednost ove masaže, a to je glatka i mekana koža nahranjena mineralima. Ova masaža kao i drugi tretmani sa himalajskom solju, koje možete dobiti u INNER BALANCE centru, uvršćuju se u visoko efikasne metode u otklanjanju celulita!

DUBOKA STIMULATIVNA MASAŽA (Deep tissue) – dizajnirana je tako da se prilagođava potrebama klijenata. Izvrsna je u otklanjanju nagomilanog stresa i učiniće da se osećate stabilno i fokusirano. Terapeut na početku tretmana odabira mešavinu eteričnih ulja koja Vam u datom momentu najviše odgovara (mišićna napetost, otklanjanje stresa, opuštanje ili emocionalno balansiranje). Masaža počinje blago, a onda sve dublje i dublje i na taj način efektno otklanja tenziju i omogućuje optimalnu cirkulaciju.

Masaža bambusovim štapovima jedna je od najstarijih istočnjačkih masažnih tehnika. Iz razloga što predstavlja jednu od najotpornijih biljaka koja raste u najsurovijim uslovima, drvo bambusa je oduvek bilo simbol za snagu, stabilnost, mir, vitalnost, dugovečnost i plodnost.

​Tokom masaže, terapeut posebnim pokretima, lupkanjem i trljanjem pravi određene vibracije koje imaju niz pozitivnih učinaka na Vaš organizam.

Masaža bambusom balansira protok energije u telu, poboljšava cirkulaciju i fleksibilnost mišića i zglobova, uklanja toksine i druge nečistoće iz tela i stimuliše metabolizam. Oslobađa Vas od stresa i tenzije, a pospešuje i teksturu Vaše kože.

Specijalizovane masaže:

Manuelna limfna drenaža (trajanje individualno) Inner Balance Niš

Limfa prenosi hranljive materije i kiseonik iz krvi do svake naše ćelije, a u povratku sakuplja sve štetne materije i vraća se u krvotok. Naš, sertifikovani, MLD terapeut Vam sporim i sinhronizovanim pokretima ubrzava protok limfe i navodi je u pravcu limfnih čvorova i bubrega gde se ona prečišćava. Ovim tretmanom organizam se čisti od toksina (celulit, „teške noge“, podočnjaci, otoci…), povećava se imunitet, telo se relaksira i revitalizuje. Jedan od najbitnijih efekata MLD-a je rešavanje problema opstipacije i ubrzavanje metabolizma.

NAPOMENA: Postoji mogućnost da se radi tretman stomaka, celog tela ili parcijalno samo stomak i noge ili stomak i gornji deo tela.

prilikom zakazivanja masaže potrebno je naznačiti koju MLD želite (MLD lica, MLD klasična, MLD parcijalna, MLD stomak, MLD GOLD).

PRENATAL- masaža za trudnice Inner Balance Niš

Masaža dizajnirana tako da se prilagodi svakom periodu trudnoće. Da Vama i Vašoj bebi 9 meseci prođu što lagodnije. Oslobodite se uobičajenih problema i slavite „čudo prirode“. Za Vas i Vašu bebu!

NAPOMENA: U masaži se kosiste isključivo prirodna, hladno ceđena, biljna ulja, koja blagotvorno deluju na kožu trudnica. Svi pokreti kao i položaji tela tokom tretmana su potpuno bezbedni za Vas i Vašu bebu!

Trajanje masaže:  25/45/65 minuta

Šta je REIKI?

Reiki je, najverovatnije, najstarija metoda unapređenja zdravlja, koja se zasniva na veštini korišćenja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma, unapređenja zdravlja, a takođe u cilju poboljšanja kvaliteta života.

Sa japanskog se Reiki prevodi kao: Rei – Univerzalna, Božanska, Životna Ki – energija.

Šta je Univerzalna životna energija? Svi često koriste reč „energija“ u cilju opisivanja određenog stanja: „Pun sam energije“, „Nemam dovoljno energije“, „Potrošila sam svu energiju na…“, „Osećam priliv energije“, itd. O kakvoj energiji mi uvek govorimo? To je energija, koja ima svoj izvor u Univerzumu, sveprisutna je, podržava funkcionisanje Svemira, pa tako i sve oblike života na Zemlji, bez nje se ne odvija ni jedan fiziološki proces u živom organizmu. Simbolički rečeno, Univerzalna životna energija je „krv“ jednog džinovskog organizma, koji se zove Svemir. Mnogi narodi i religije sveta, mnogi istaknuti naučnici bili su svesni postojanja i značaja Životne energije i nazivali su je svako na svoj način:

Sta je Reiki?

 • Hipokrat – Prirodna isceljujuća sila
 • Kinezi – Ki
 • Indusi – Prana
 • Rusi – Bioenergija, bioplazma
 • Egipćani – Ka
 • Galijci – Pnevma
 • Indijanci – Vakan, Vakonda
 • Irokezi – Orenda
 • Francuzi – Elan Vital
 • Jevreji – Iesod
 • u Indoneziji – Sahala
 • na Madagaskaru – Hazina
 • hrišćani – Sveti duh, Svetlost
 • sufisti – Baraka
 • alhemičari – Eliksir života
 • kraljevi i kajzeri Europe – Kraljevski blagoslov
 • dr Brunler – Biokosmička energija
 • dr Vilhelm Rajh – Orgon
 • mnogi naučnici nazivali su Životnu energiju Sila X ili Peta sila.

Reiki veština omogućava proticanje kroz ljudski energetski kanal, a time i kroz telo čoveka one količine Životne energije, koja je potrebna da osoba postigne psiho-fizičku kondiciju. Reiki veština je prirodna za nas, ljude. Nije nam nimalo strana i deluje sasvim poznato kada prvi put dolazimo u dodir s njenom većom količinom. Osećaj dubokog zadovoljstva, mira i sigurnosti ispunjava čitavo biće.

Detaljnije o ovome na linku http://www.reiki.rs/

Intuitivne masaže (autorski koncept)

Ivana Mitić - holistički, wellness i spa terapeut

Intuitivnim odabirom masažnih i energetskih tehnika telo i um se dovode u balans.

Duboko personalizovani pristup svakom klijentu.

Rad na fizičkim i mentalnim blokadama.

Trajanje tretmana: 25/40/55/80 minuta

Fokusom na telo i kroz intenzivni rad na fizičkim blokadama, suptilno radimo na uravnotežavanju energetskog toka i otklanjanju blokada i napetosti.

Trajanje tretmana 25/40/55/80 minuta